Torsdag 17. august starter vi arbeidet med å oppgradere skytebanene i Hula slik at når vi er ferdige, så oppfyller banene de tekniske kravene som stilles i regelverket
Vi har mye arbeid å gjøre og er selvfølgelig avhengig av at det stilles opp til dugnad. Det er selvfølgelig plass til et visst antall for å kunne jobbe godt. Dvs at vi ikke ender opp med 15 stykker som går og sparker i bakken og ikke har noe å gjøre fordi det ikke er plass til flere å jobbe.  Men jeg tror vi raskt finner ut av dette og kan finne løsninger til å unngå det.
Elektriker kobler fra alt lys på banene og tar ned kabler til diverse. Dette skal opp igjen, men må først ned fordi det ikke er lov å ha det skjult bak det vi skal montere. Noe elektrisk får vi lov til å ta ned selv, f.eks. lampene i taket.
Vi bruker de vanlige treningsdagene til dugnadsarbeidet, da dette er dager som mange allerede har planlagt å dra til Hula for å trene. Dvs at tirsdager og torsdager fra kl 18:00 så jobbes det i Hula.
Når det gjelder verktøy, så har vi noe. Men har du en batteridrill og bits, så kan du jo ta den med.
Vi har en kapp- og gjærsag med stativ, den er ypperlig til å kappe meterialene. Vi får se om vi etter hvert kan få lånt en til, slik at vi har på begge baner.
Grovt beskrevet skal vi gjøre følgende:
Demontere standplassene
Legge gulv 2 meter foran og bak standplass
Montere ett lag rupanel på veggene oppå den som allerede er der, i 10 meters lengde fra standplass og forover
Lage takstoler og montere 2 lag rupanel i taket i 10 meters lengde foran standplass og 2 meter bak.
Lage nye standplasser
Ventilasjonsanlegget skal oppgraderes med ny vifte, men det er ikke noe arbeid som dugnadsgjengen skal gjøre.
Prosjektgruppa