Kalender


Her finner du kalender for Halden Pistolklubb. Her legger vi inn når det er treninger, sikkerhetskurs, klubb cup mm. Forandringer kan skje!
Det finnes mer informasjon om klubben i menyen over.

Alle ordinære treninger på tirsdager og torsdager begynner kl 18:00. Det samme gjør ungdomstreningene som er på onsdagene. Se kalender for hvilke datoer det er treninger.

Last ned kalender i pdf her.
Oppdatert 12. apr. 2018

Vi har barne/ungdomstreninger med luftpistol i klubben. Her er det trenere tilstede som hjelper barn og ungdommen. Vi har ikke satt noen nedre aldersgrense, da barn utvikler seg forskjellig. Men de må kunne ta imot og forstå sikkerheten. Ungdom/junior klasse er opp til 20 år. Voksne er også velkommen å prøve luftpistol på våre treninger, vi lar de yngste skyte først og de eldste sist.

På mange av treningene kjører vi rekruttskytingen til forbundet.
Her finnes reglement for rekruttskyting: http://www.skyting.no/organisasjon/vare-satsningsomrader/ungdom/rekrutteringsskyting/ 

Ønsker ditt barn/ungdom å prøve luftpistol er dere velkomne å prøve på våres trening, se i kalenderen på høyere side på denne siden når treningene er. Alle treningene da vi trener på onsdager starter vi kl 18:00. Vi har treningene i hula (tilfluktsrommet) i Oskleiva.

Priser:
Treningsavgift: kr 20.- pr trenings kveld
Innmelding i klubben: kr 150.- pr kalenderår. (Fra 2018)
Vi låner ut luftpistoler gratis på trenings kveldene. 
 
Spørsmål om ungdomstreningene kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Vi har også egen Facebook gruppe, hvor det blir lagt ut informasjon og det er mulighet til å stille spørsmål: https://www.facebook.com/groups/hpkung/ 

 

Politiattest for idrettslag
Vi følger retningslinjer og lovverk fra Norges Idrettsforening og Politiet. Derfor har alle våre trenere politiattest i orden.
http://www.idrett.no/tema/politiattest/Sider/politiattest.aspx

 

Ungdomsklasser på stevner:

 

Joomla Template by Joomla51.com