Kalender


Her finner du kalender for Halden Pistolklubb. Her legger vi inn når det er treninger, sikkerhetskurs, klubb cup mm. Forandringer kan skje!
Det finnes mer informasjon om klubben i menyen over.

Alle ordinære treninger på tirsdager og torsdager begynner kl 18:00. Det samme gjør ungdomstreningene som er på onsdagene. Se kalender for hvilke datoer det er treninger.

Last ned kalender i pdf her.
Oppdatert 12. apr. 2018

Vi holder til i klubblokalene i tilfluktsrommet i Oskleiva i Halden sentrum, nederste inngang. Her har vi to baner på 25 m, med duellstativ på den ene banen.

Vi treffes torsdager fra kl. 18:00, har du ikke våpen selv kan du låne et av våre klubbvåpen mot gyldig ID så lenge du er medlem og har tatt sikkerhetskurset. 

Har du ikke sikkerhetskurs fra før, ta kontakt med sekretær på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Er du meldem og har egne våpen er det også mulighet å trene på tirsdager fra kl 18:00. Se kalenderen på høyere side for hvilke dager vi har treninger. 

For ungdomstrening les mer om disse treningene her.

Medlemskontingenten er pr 2018 kr. 900,- for ordinære medlemmer, mens trygdede/pensjonister betaler kr. 750- i året. For de under 20 år koster det kr 150.-.

Vi har en treningsavgift på kr. 20,- pr. kveld når du skyter. Vi selger rimelig ammunisjon til bruk på treningskveldene.

Skjema for å søke medlemskap ligger i skapet i Oskleiva.

Nærmere informasjon kan du få ved å henvende deg til klubben, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Joomla Template by Joomla51.com