Kalender


Her finner du kalender for Halden Pistolklubb. Her legger vi inn når det er treninger, sikkerhetskurs, klubb cup mm. Forandringer kan skje!
Det finnes mer informasjon om klubben i menyen over.

Alle ordinære treninger på tirsdager og torsdager begynner kl 18:00. Det samme gjør ungdomstreningene som er på onsdagene. Se kalender for hvilke datoer det er treninger.

Last ned kalender i pdf her.
Oppdatert 12. apr. 2018

VIKTIG INFORMASJON:

Halden Pistolklubb skal gå over til å bruke Norges Idrettsforbund (NIF) sitt system når det gjelder å fakturere medlemsavgiften, dette pga av at hele medlemsdatabasen til HPK ligger i NIF sine systemer, dette gjelder da også der de henter ut informasjon ang Skytternytt, startkort, stevneresultater osv.

Det er også her alle medlemsdetaljene dine ligger, ditt medlemsnummer, din adresse osv

Alt denne informasjonen jeg snakker om her finner du her: https://minidrett.nif.no/ dette er den linken jeg har sendt med på giroen deres de siste 2 årene, det er her dere forandrer deres egen adresse, skifter telefon nr, OG DET VIKTIGE KOMMER HER:

Det vil nå bli sendt ut giro PR MAIL, så alle bør (helst ønsker jeg si må) logge seg inn og sjekke at de ligger inne med korrekt mail adr. Hvis dere ikke ligger inne med riktig mail adresse får dere ikke tilsendt giroen for 2018.
Det er ikke Halden PK som er ansvarlig for support på denne siden, dere kan ringe support på Telefon 21029090, det er altså ingen vits i å kontakte noen av oss i styret, vi har ikke de tilganger det kreves i datasystemene for å kunne gi support i https://minidrett.nif.no/

Joomla Template by Joomla51.com