Kalender


Her finner du kalender for Halden Pistolklubb. Her legger vi inn når det er treninger, sikkerhetskurs, klubb cup mm. Forandringer kan skje!
Det finnes mer informasjon om klubben i menyen over.

Alle ordinære treninger på tirsdager og torsdager begynner kl 18:00. Det samme gjør ungdomstreningene som er på onsdagene. Se kalender for hvilke datoer det er treninger.

Last ned kalender i pdf her.
Oppdatert 12. apr. 2018

MEDLEMSKORT FOR 2016, MÅ medbringer og fremvises ellers vil det IKKE være mulig å låne våpen. 

Har du ikke med deg GYLDIG MEDLEMSKORT FOR 2016, men sier du har betalt så får du ikke skyte, du MÅ ha med deg dette medlemskortet. 

Halden PK strammet inn reglene 1 januar 2016, så alle bør ha fått med seg dette nå. Medlemskortet var festet til giroen du fikk med medlemsavgiften, så har du betalt medlemsavgiften så har du 100% sikkert sett og fått dette kortet.

Nye medlemmer som ønsker å prøveskyte før de melder seg inn kan henvende seg i Hula Torsdager kl. 18:00, hvis vi har nok folk som kan hjelpe til er det da mulig å få opplæring og få prøveskyte. 

OBS det er kun lov å prøveskyte denne ene gangen, neste gang må du melde deg inn og medlemskap på kr. 700,-må betales samt obligatorisk sikkerhetskurs på kr. 600,- må gjennomføres så snart klubben arrangerer dette.

Joomla Template by Joomla51.com