Kalender


Her finner du kalender for Halden Pistolklubb. Her legger vi inn når det er treninger, sikkerhetskurs, klubb cup mm. Forandringer kan skje!
Det finnes mer informasjon om klubben i menyen over.

Alle ordinære treninger på tirsdager og torsdager begynner kl 18:00. Det samme gjør ungdomstreningene som er på onsdagene. Se kalender for hvilke datoer det er treninger.

Last ned kalender i pdf her.
Oppdatert 12. apr. 2018

Halden Pistolklubb har også i år fått tilbud om å stå vakt under årets Grenseritt. Datoen er lørdag 1. august og vi må regne med stå vakt hele dagen. Pengene går til klubben. Vi håper flest mulig kan stille opp denne dagen da vi trenger penger til blant annet opprusting av innebanen, utebanen og utstyr til ungdomsskyting. Aldersgrense er 18 år.

Påmelding sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Påmeldingsfrist er 30. april!!!

Påmeldingen er bindende! Spørsmål kan stilles til Nancy, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Joomla Template by Joomla51.com