Kalender


Her finner du kalender for Halden Pistolklubb. Her legger vi inn når det er treninger, sikkerhetskurs, klubb cup mm. Forandringer kan skje!
Det finnes mer informasjon om klubben i menyen over.

Alle ordinære treninger på tirsdager og torsdager begynner kl 18:00. Det samme gjør ungdomstreningene som er på onsdagene. Se kalender for hvilke datoer det er treninger.

Last ned kalender i pdf her.
Oppdatert 12. apr. 2018

Vi har fått utdannet flere trenere i klubben. Disse har til nå hatt i oppgave fra kurset å ha minst 45 timer med nybegynnere. Nå er de ferdig med det og vi har tid til å hjelpe resten av medlemmene.

Vi har derfor satt opp ekstra dager med spesifikk treninger, her håper vi de som ønsker å få trener hjelp kommer. Deltakere må ha gjennomgått sikkerhetskurset.

12 januar
9 februar
9 mars
13 april
11 mai
8 juni
Oppmøte kl 18:00-20:00 alle dagene.

Fra januar til april blir fokuset på følgene punker:
-stilling
-balanse
-avtrekk
-sikter
-løft

I mai og juni blir det fokus på duell/hurtig/felt. Med forbehold om at vendeanlegget fungerer.

Det vil være minst 1 trener tilstede disse dagene. Det vil ikke være klubbvåpen tilgjengelig, har du ikke våpen enda og ønsker å være med på disse treningene. Gi beskjed god tid i forveien så fikser vi dette.
Vi oppfordrer medlemmene å bruke .22LR på disse dagene (ikke magnum).
Pris: vanlig treningsavgift. Hver enkelt tar med den ammunisjonen de selv ønsker å bruke.

Trenere er:
Bjørn Chruicshank
Nancy Ryland
Gro-Lisbeth Ryland

PS: Hvis det er noen som ønsker å bli trener, ta kontakt med oss som er trenere idag og dere kan bli med som hjelpetrener fram til det kommer kurs.

Joomla Template by Joomla51.com