Kalender


Her finner du kalender for Halden Pistolklubb. Her legger vi inn når det er treninger, sikkerhetskurs, klubb cup mm. Forandringer kan skje!
Det finnes mer informasjon om klubben i menyen over.

Alle ordinære treninger på tirsdager og torsdager begynner kl 18:00. Det samme gjør ungdomstreningene som er på onsdagene. Se kalender for hvilke datoer det er treninger.

Last ned kalender i pdf her.
Oppdatert 12. apr. 2018

Også i år har medlemmer i klubben mulighet til å være funksjonærer på Grenserittet lørdag 2. august. De kronene som vi tjener på dette går til klubben og vil bli øremerket til materiell til Hisåsen. Så vi håper så mange som mulig av medlemmene kan stille opp på dette!

Oppmøte er som regel rundt kl 10:00 hvis vi blir satt opp som løypevakt i festningen (dette kan bli forandring på hvor i løypa vi kommer, så det kan bli noe tidligere) og holder på til ca 17:00.

Det er bindene påmelding innen 17 juni til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

På påmeldingen skal det stå navn, mobilnr, e.postadresse og t-skjorte størrelse!!!

Spørsmål sendes til Nancy på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mer informasjon kommer til de som melder seg på.

Joomla Template by Joomla51.com