Kalender


Her finner du kalender for Halden Pistolklubb. Her legger vi inn når det er treninger, sikkerhetskurs, klubb cup mm. Forandringer kan skje!
Det finnes mer informasjon om klubben i menyen over.

Alle ordinære treninger på tirsdager og torsdager begynner kl 18:00. Det samme gjør ungdomstreningene som er på onsdagene. Se kalender for hvilke datoer det er treninger.

Last ned kalender i pdf her.
Oppdatert 12. apr. 2018

Loven for Norges Skytterforbund foreligger nå i revidert form, tilpasset  NIFs lovnorm for særforbund.

De enkelte særforbundenes lover må følge NIFs lovnorm for særforbund. Forbundene kan ikke endre eller stryke noe av det som står i lovnormen når de skal utarbeide sin egen lov, men kan vedta tillegg så lenge tilleggene ikke bryter med normen.

 

NIF vedtok i 2012 en ny lovnorm, og på Skytterforbundets forbundsting i vår ble det vedtatt at Norges Skytterforbunds lov endres slik at den er i samsvar med den nye normen. Forbundsstyret, i samarbeid med lovkomiteen, ble gitt i oppdrag å sørge for at NSFs særskilte lovbestemmelser blir tilpasset lovnormen og sende ny lov til NIF for godkjenning.

Dette arbeidet er nå fullført, og den nye loven er godkjent av NIF. Loven er å finne i pdf-format nedenfor, eller den kan leses/lastes ned fra "Lover og regler" på skyting.no.

PDF: Skytterforbundets lov

Kilde: http://www.skyting.no/nyheter/Sider/Ny-lov-for-Norges-Skytterforbund.aspx

Joomla Template by Joomla51.com